Folkets Bedste Online Fælleskab – Af, til og for Folket!

Lad os vende skudene og bygge et nyt samfund – sammen!

EFTERLYSNING! – Dio Nordstrøm Andersen

Sidst set : 24-07-2020
Alder: 3
Bortfører: Brøndby kommune/ankestyrelsen/politi
Efterlyser: Danny Nordstrøm Andersen
Efterlysers relation til efterlyste: Far
Sags resumé:
Jeg vil gerne berette lidt om Bettina Bag Min umiddelbart 1. Opfattelse af Bettina var at hun var sød og rar Og kompetent advokat Men det viser sig nu at være helt forkerte Da hun i den grad er blevet skolet i Ankestyrelsen Og familieretshuset I dette sammenhæng hvor hun nok har være med til at se flere tusind børn bliver fjernet fra Hjemmet Og hun råder og vejleder meget dårligt Da det er til systemets fordel Jeg ønskede at få genoptaget min sag i landsretten Hvortil hun sagde At det kunne hun ikke Og da det er Advokaten der skal ansøge har jeg ikke haft nogen mulighed Får at få den til landsretten Jeg har sagt fire til fem gange når jeg eller kunne komme i kontakt med hende at jeg gerne vil have Sagen for landsretten Men hun tog mig åbenbart ikke seriøst. Så nu har jeg ingen mulighed for at genoptage Sagen Da jeg først 4 uger efter Finder ud af Fra en anden advokat at hun har løjet mig lige op i hovedet Ovenikøbet rådet hun mig til at skrive under på At min søn og jeg skulle tage på institutionen Også selvom hun ved at institutionerne er privat ejet af tidligere sagsbehandlere Som selvfølgelig gerne vil tjene penge Til deres virksomhed Og i den grad skriver deres egne løgnehistorier Om folk. Jeg har PTSD over at være på institutionen som barn Og voksen så det Er nok det dårligste råd jeg nogensinde har fået. Fordi at jeg på en institution På ingen måder Er som i Hjemmet Da mit nervesystem klikker fuldstændighed Over institutions medarbejdere Der Lyver eller Har deres egen opfattelse At verden Som er på intet måde i trit med virkeligheden Og Dette kan bekræfte af andre familier Der har fået deres børn med hjem men var rystet over mine papirer I denne måned Jeg var på institution Var Betina taget på ferie Og slet ikke til at komme i kontakt med Og har ikke lavet en eneste klage over de fejl som kommunerne laver Hvilket Jeg synes er mærkeligt da hun for løn for det Det Hun har ikke en sekretær som kan varetage problemerne hos Sine klienter når hun ikke er der Dette er ekstremt dårlig service For den enkelte borger Men god service på systemet Med andre ord er hun skyldige at min søn har været på fire institutioner Før han fyldte et år Og hun råder heller ikke familierne til at få et godt samarbejde Tværtimod er Hun skolet til at skabe større Splid Og dette tjener ikke Barnet eller Familien Men systemet Som ønsker at fjerne så mange børn som muligt Så hvis du ikke arbejder for systemet Skal du nok holde dig langt væk fra den advokat Jeg ønsker alle et godt liv

Loading

Bliv en del af Folkets Bedste

Mød ligesindede hér!

Tilmeld Gratis
X