Folkets Bedste Online Fælleskab – Af, til og for Folket!

Lad os vende skudene og bygge et nyt samfund – sammen!

Er elpriserne det rene røveri?

0 0 votes
Din vurdering?
Lånt tekst af Niels Klok – Link til oprindeligt opslag
Er elpriserne det rene røveri?
Det her er tankevækkende:
En tidligere medarbejder på et kraftvarmeværk skriver:
“Hej til alle som ser med, har lige skrevet til DR. som i kan læse her under, og er der nogle som kan give mig en forklaring på hvad der foregår så er i meget velkommen til indspark, så vi alle kan blive lidt klogere for det er der sku brug for her i dagens danmark.
 
Jeg hørte P4 i dag, med en Lytter der undrede sig over de høje elpriser, hvilket vi også gør her på adressen med 2 el-biler og en varmepumpe.
Det er helt uforståeligt og skandaløs at vi kan komme op på en pris på 8 kr. pr kw. Når vi ca. er 45% selvforsynende med vindmøller og solceller, og nu kommer det…
 
Jeg har arbejdet ved Argo som er et kraftvarmeværk i Roskilde og som der er en del af, i hele Danmark og det er super godt på alle miljø parametre og som vi kan være stolte af.
Nu kommer det som er virkelig interessant, som borger betaler man en pæn sum penge for at komme af med vores affald, det bliver kørt der ud til et af de mange kraftvarmeværker som de forskellige kommuner ejer, og nej det er ikke GAS de fyrer med, det er AFFALD, det er kun når en ovn er ude ca. 1 uge om året hvor der bliver brugt gas, og det er når oven er ude til revision.
 
Kraftvarmeværkets ovn brænder affaldet af og generere meget fjernvarme og strøm, til penge som er virkelige små, Fed forretning, det er også derfor at vi importer så meget affald fra udlandet, her iblandt Italien og Tyskland, det er VIRKELIG Big Business det her.
 
Så vi bliver taget godt og grundig i røven her i Danmark når el-børsen for lov til at tage disse tyvagtige priser og politisk sker der ikke en skid, det her er jo en skandale, for der er mange dansker som kommer til at gå fra hus og hjem, hvis der ikke kommer et lovkrav med Max. Priser, og nej det skal ikke være over 2,75 kr. pr kw. Inklusiv afgifter som lige nu er ca. 1,55 kr. pr kw.
Her i husstanden bruger vi ca. 13000 kw om året ,som er lavt forbrug med et 270 m2 hus og 2 el biler, gammel el pris ca. 2,25 kr. per kw. = 29250 kr. om året.
 
Ny El pris skal vi sige 7 kr. kw. = 91000 kr. Det er 61750 kr som bare en husstand skal ud at finde i sin økonomi. På landsplan bliver det til ufattelige mange penge, så hvad sker der lige her i Danmark??????, for en professor fra Ålborg som i har citeret fra siger det er PGA. af de høje gas priser, og nej den holder jo slet ikke her i Danmark når vi har så store kraftvarmeværker, og er gode til det, med vind og sol.
 
Vil i ikke være søde for vores alle sammen skyld at undersøge dette nærmere, for sandheden skal frem før eller siden, men gerne inden at mange af danskerne går på røv og albuer, for i min termologi er der en voldsom råddenskab inde for denne branche, og når jeg så også i radioen for nogle uger siden hørte, at danske vindmøller bliver sat i stå, når vinden blæser og Tyskerne betaler så de danske vindmølle ejer for den energi som de kunne har lavet på det givent tidspunkt, undskyld mig, hvad fanden er det der sker i dette land, skulle vi ikke være mest mulige grønne i EU. ??”
 
Med venlige hilsner fra

Loading

0 0 votes
Din vurdering?
Få besked
Giv besked om
Bliv en del af Folkets Bedste

Mød ligesindede hér!

Tilmeld Gratis
0
Vi vil utroligt gerne høre din mening, kommenter gernex
()
x
X