Folkets Bedste Online Fælleskab – Af, til og for Folket!

Lad os vende skudene og bygge et nyt samfund – sammen!

Sikandar Siddique og Niko Grünfeldt er farlige mænd

5 2 votes
Din vurdering?

D. 1 maj 2021 var en rigtig svær dag for mig. Den startede med god energi og forberedelse til et svært møde, men jeg havde aldrig kunne forberede mig til det Sikandar Siddique havde forberedt til mig.

Dagen før var jeg desværre udsat for at blive seksuelt krænket af Trine Rasmussen som på daværende tidspunkt var frivillig-koordinator blandt andet. Dette havde jeg på min liste over ting jeg ville snakke med Laust, som er sekretariatschef for Frie Grønne. Mødet d. 1 Maj 2021 skulle oprindeligt handle om genforhandling af min kontrakt som kun gjaldt frem til d. 30 April 2021.

Til mødet får jeg hurtigt at vide at jeg er suspenderet fordi jeg har voldtaget en frivillig Hanan Chauki El Ahmad og at jeg har røget hash på Christiansborg. Denne meddelelse chokerer mig selvfølgelig og jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal stille op da jeg aldrig i mit liv har voldtaget nogen.

Jeg spørger Laust om han vil tage stilling til den krænkelse jeg har været udsat for hvortil han svarer at det kunne han ikke på daværende tidspunkt. I skrivende stund har jeg endnu ikke hørt videre om dette. Trine Rasmussen er derimod senere blevet forfremmet til kandidat men har i dag ikke noget med Frie Grønne at gøre.

Da jeg som ”no-name” ikke har samme omdømme som Sikandar har jeg valgt at offentliggøre de bevismaterialer som jeg har indgivet til politiet som har medført totalt frifindelse.

Grunden til Sikandar og Niko ville af med mig var for at slippe for at betale mig eller stå ved deres del af aftalen som jeg har indgået med Niko. Disse bevis materialer vil jeg også komme ind på sener.

Jeg vil i den kommende fremtid gå i detaljer med hændelsesforløbet hos Frie Grønne, hvad jeg har observeret og hvorfor jeg mener at Sikandar Siddique, Niko Grünfeldt, Agha Asham Nadeem og crew er farlige.

Skriv gerne en kommentar hvis du har spørgsmål eller lign.

Herunder kan man høre en lydbesked fra den frivillige til mig. Hun er sur på mig over jeg ikke ønsker at være sammen med hende. Det hun hentyder til når hun siger jeg “har stjålet fra en enlig mor” er at jeg angiveligt har stjålet hendes hjerte og uskyld. Kvinden har 2 børn fra tidligere forhold (ikke ægteskab), så hendes uskyld kan jeg ikke anklages for. Hvad angår hendes hjerte kan jeg ikke tvinges til at være med en kvinde som er voldelig overfor sine børn og ikke ønsker at få hjælp til at ændre den adfærd (stakkels børn). Vedkommende har ud over denne lydoptagelse også truet med (og leveret på) at ødelægge min karriere. Dette kan høres længere nede i lydbesked fra Süveyda Süleiman (som er psykisk syg efter min og mange andres mening).

 

Herunder ses min frifindelse fra retten i København. Længere nede ses mine beviser for at påstandene om voldtægt over 3 dage er grundløse.

Herunder ses bevismateriale i form af messenger samtaler over de dage som jeg angiveligt skulle have voldtaget den frivillige og min frifindelse – døm selv.
Billederne stammer fra en data anmodning jeg har lavet fra min profil på Facebook.

Bemærk venligst: Beskederne skal læses nede fra og op.

I 2022 dukker Süveyda op ud af den blå og spreder meget alvorlige rygter om mig som absolut ikke passer.

Lyt med i de 2 videoer herunder.

OBS! Mine meninger her i min blog reflekterer ikke andre holdninger end mine egene. Folkets Bedste har ikke del i mine meninger.

Loading

5 2 votes
Din vurdering?
Få besked
Giv besked om
Bliv en del af Folkets Bedste

Mød ligesindede hér!

Tilmeld Gratis
2
0
Vi vil utroligt gerne høre din mening, kommenter gernex
()
x
X