Folkets Bedste Online Fælleskab – Af, til og for Folket!

Lad os vende skudene og bygge et nyt samfund – sammen!

Farhads Forsvinden: Nye Oplysninger Kaster Mere Skygge Over En Allerede Tåget Sag

0 0 votes
Din vurdering?

OPDATERING! Farhad er tilbage med sin familie nu efter 564 dage.

Det er 564 dage, 17 timer og 12 minutter siden den 9. april 2022 kl. 00.01 (cirka tidsmæssigt), hvor familien Ibrahim/Tober sidst har set Farhad. | #HvorErFarhad – #FindFarhad

Mens Danmark fortsat søger svar på den forsvundne 17-årige Farhad Tober, bliver sagen kun mere kompleks med de seneste oplysninger om en ukendt arabisk kvinde og påstande om, at Farhad nu befinder sig i Grækenland. Mens politiet står over for kritik for deres håndtering af sagen, rejser disse nye oplysninger endnu flere spørgsmål.

Opdatering: Angiveligst har familien været i telefonisk kontakt med Farhad fredag den 20 oktober 2023.

Hvem er den ukendte mand og kvinde?

En af de mest foruroligende detaljer er den ukendte arabisk kvinde, der hævder, at Farhad er med hendes mand i Grækenland. Men hvem er denne mand? Har han et navn, en adresse, et telefonnummer? Hvorfor kontakter han sin kone fra et hemmeligt nummer? Og vigtigst af alt, hvordan fandt han Farhad, og hvorfor besluttede han at tage et forsvundet barn med sig til Grækenland?

Kommunikationens mysterium

Hvis denne mand virkelig er sammen med Farhad, hvorfor har han eller Farhad ikke kontaktet familien direkte? Er der blevet foretaget opkald via WhatsApp for at bekræfte Farhads identitet? Disse ubesvarede spørgsmål kaster tvivl over hele denne nye udvikling i sagen.

Rejsens gåde

Endnu mere forbløffende er spørgsmålet om, hvordan Farhad kunne krydse så mange grænser uden pas, penge eller mobil. I en tid med øget sikkerhed og grænsekontrol, hvordan kunne en ung dreng rejse så langt uden at blive bemærket?

Politiet under lup

Mens disse nye oplysninger kaster mere tvivl over sagen, står politiet også over for skærpet kritik. Hvorfor blev Farhad ikke identificeret tidligere, da han søgte asyl i Tyskland, især da han allerede var efterlyst internationalt? Hvorfor blev Farhads mor ikke informeret tidligere om de oplysninger, politiet havde om Farhads ophold i Tyskland? Og hvordan kan politiet være sikre på, at Farhad ikke har været udsat for en forbrydelse?

Mens Danmark fortsat søger svar, er det klart, at Farhads forsvinden er blevet mere end bare en eftersøgning. Det er blevet et nationalt mysterium, der kræver dybdegående undersøgelser og svar på de mange ubesvarede spørgsmål.

Loading

0 0 votes
Din vurdering?
Få besked
Giv besked om
Bliv en del af Folkets Bedste

Mød ligesindede hér!

Tilmeld Gratis
0
Vi vil utroligt gerne høre din mening, kommenter gernex
()
x
X