Folkets Bedste Online Fælleskab – Af, til og for Folket!

Lad os vende skudene og bygge et nyt samfund – sammen!

Indlæser Begivenheder
Alle Begivenheder HocusPocusParty – Dansedemonstration
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
:

HocusPocusParty – Dansedemonstration

22-10-2022 @ 19:00 - 23:30
Nytorv Gratis
OBS! Folkets Bedste er ikke medarrangør af denne demo. Vi er blot viderformidler.
———————-
En danse-demonstration imod den teknokratiske nye verdensorden
———————-
Et teknokrati er et samfund som styres af eksperter frem for af folkevalgte politikere. Der er stærke kræfter som arbejder for indførelsen af et globalt teknokrati. Bestræbelserne på at indføre dette teknokrati kan aflæses af mange af de aftaler som de fleste lande har underskrevet siden anden verdenskrig. Agendaer som agenda 21 og agenda 30, FNs verdensmål og The Green New Deal. Aftaler hvori de underskrivende lande afgiver suverænitet til disse ekspertstyrede udvalg og institutioner.
Agenda Kaskade
Vi bombarderes lige nu med problemer. Stigende energipriser, krig, klimakrise, pandemier, cyper attacks, fødevareknaphed, inflation osv. De fleste oplever disse kriser og problemer som organisk opståede, eller måske som en naturlig konsekvens af menneskenes grådige og egoistiske adfærd. HocusPocusParty har et andet budskab. Budskabet er at vi bliver tagget grundigt ved næsen (her af navnet HocusPocusParty). Budskabet er at vi ikke er ofre for organisk opståede begivenheder som bunder i menneskehedens natur, men at vi i stedet er ofre for en nøje udtænkt række af psyop’s altså storstillede psykologiske operationer, som skal lede frem til en nulstilling af verdensøkonomien – The Grate Reset og etableringen af en ny, global, teknokratisk verdensorden.
HocusPocusParty er dedikeret til at gøre opmærksom på dette gigantbedrag, men HocusPocusParty er samtid dedikeret til at skabe en fest og god stemning mellem mennesker. Det er livsglæden og fejringen af menneskets potentiale der er det centrale.
Helt konkret er HocusPocusParty en gadefest hvor alle er velkommen. Et udendørs diskotek med rum for deling af både vigtig budskaber og spontan livsudfoldelse til god musik.
Event-cover-foto: Kristoffer Hansen

Loading

Dato:
22-10-2022
Tidspunkt:
19:00 - 23:30
Pris:
Gratis
Nytorv
Nytorv
København K, 1450 Danmark

Begivenhed Navigation

Bliv en del af Folkets Bedste

Mød ligesindede hér!

Tilmeld Gratis
X