Folkets Bedste Online Fælleskab – Af, til og for Folket!

Lad os vende skudene og bygge et nyt samfund – sammen!

Af, til og for Folket

"Et opmuntrende ord under en fiasko er mere værd end én times ros efter en succes." – Citat: Ukendt |   "En af nøglerne til succes er at gøre, hvad du ved du bør gøre, selvom du ikke har lyst til at gøre det." – Citat: Ukendt |   "Livet er hårdt, men du må være hårdere." – Citat: Ukendt |

På kortet herunder kan du klikke på ønsket kommune og få adgang til tilhørende fællesskab.

Her på siden, kan du;

[info_list style=”hexagon” icon_bg_color=”rgba(221,51,51,0.01)” icon_color=”#0a0303″ font_size_icon=”24″ eg_br_width=”1″ connector_animation=”fadeInUp”][info_list_item list_title=”1) Efterlys” list_icon=”Defaults-search”]Efterlyse dit bortførte barn og forklare omverdenden om omstændighederne.[/info_list_item][info_list_item list_title=”2) Opret Netværk” list_icon=”Defaults-arrows-alt”]2) Oprette netværk med medmennesker i samme båd som dig, der derfor forstår din situtation.[/info_list_item][info_list_item list_title=”3) Registre og Kartoteker (kommer snart)” list_icon=”Defaults-folder-open”]3) I vores registre, kan du se anmeldelser på de listede emner herunder,  og folkets personlige oplevelser med pågældende person/virksomhed,

  • Advokater og advokat virksomheder
  • Psykologer
  • Familierådivning
  • Har du et forslag? Så klik gerne på “Hjælp os?” i bunden af denne side.
[/info_list_item][/info_list]

Vores Mission

Folketsbedste.dk er et forsøg på at samle de efterhånden mange organisationer, der forsøger at bringe fokus på de horrible forhold inden for det såkaldt “familieretlige” område, under samme paraply.
Sammen er vi stærkere og vi må konstatere at uanset hvor uretfærdigt systemet opfører sig, hjælper det absolut ingenting at råbe alene… Faktum er, at du ikke bliver hørt. Og du, men ikke mindst dine børn, betaler om nogen prisen.
Men sammen er vi stærkere, sammen gjalder vores kalden højere, sammen kan vi styrke hinanden igennem denne ulideligt svære tid. Råber vi sammen, er vores korrupte politikere, politi, borgmestre, kommuner, domhuse, krisecentre, advokater og familieretshuset nødt til at lytte, og nødt til at sætte en stopper for forældrefremmedgørelse, institutionel menneskehandel, dokumentfalsk, indgivelse af urigtige oplysninger til offentlige myndigheder og alle de andre beskidte tricks, som systemet benytter sig af.

Vi ved det godt, og du er IKKE alene

Vi ved hvor ondt det gør.
Vi ved hvor frustreret man kan blive.
Vi ved du er drevet til kanten af vanviddets rand.
Vi ved at det her omhandler dit kæreste eje.
Vi ved godt, at agendaen er at ødelægge børnene, såvel som deres forældre.
Vi ved at du og dit barn står for skud.
Vi ved godt, at den der betaler regningen for de mange tusinder af børn og forældre der årligt ødelægges, er os allesammen via skattebetalingen.
Vi ved godt at agendaen er at skabe naturlige reaktioner på de svigt børnene udsættes for, så de senere kan bruge de reaktioner der er skabt på baggrund af det “familieretlige” systems ageren som undskyldning for nu at anbringe de børn, de helt bevidst har ødelagt, eftersom profitten her er størst i form af refusion.
Vi ved kasserne er åbne og regnskabet fuldstændigt ugennemsigtigt.
Vi ved godt at de i alle afdelinger af det “familieretlige” system forsøger at bilde os ind, at; “vi gør et skide godt stykke arbejde, men sagerne (vi godt ved I helt bevidst skaber) hober sig op.
Vi har brug for flere midler for at kunne følge med”.
Vi ved godt at det er b*******.
Vi ved godt I skader hele samfundets fremtid
Vi vil ikke være med til at skade børn og forældre for vores skattepenge.
Det stopper hér og nu.

Sammen vender vi strømmen

Nu siger vi kollektivt fra. Ikke mere forældrefremmedgørelse, ikke flere instruktioner i hvad du skal lyve om, for at få forældremyndigheden på krisecenteret, i Familieretshuset, hos kommunen eller hos advokaten.

Loading

Bliv en del af Folkets Bedste

Mød ligesindede hér!

Tilmeld Gratis
X